Missie en visie

Missie

We willen “de wereld verbeteren” door samenwerking tussen bedrijven en klanten te bevorderen op gebied van duurzaam bouwen. Dit doen we d.m.v. inspireren, delen, werken, en vermeerderen.

Visie

Vanuit een inspirerende omgeving, de klanten, de deelnemende bedrijven, instellingen en dienstenleveranciers, de mogelijkheid verschaffen tot het vergroten van kennis, netwerk en omzet. Het doel is kennisdeling, samenwerking en het creëren van synergie in duurzaam bouwen en leven.

Strategie

Voor deelnemende bedrijven (samengevoegd in stichting Collectief Advies), met duurzaamheid en verduurzamen hoog in het vaandel, toont Creative Solution Centre in inspirerende ruimtes, bestaande en toekomstige mogelijkheden en oplossingen voor duurzaamheid in bouw en techniek, zodat deze bedrijven hun kennis, netwerk en omzet kunnen vergroten. Verder faciliteert Creative Solution Centre actieve bijeenkomsten zodat er synergie ontstaat tussen de deelnemende bedrijven waardoor ze gezamenlijk projecten kunnen oppakken.

Voor klanten (particulieren, MKB en grote bedrijven), die vraagstukken hebben over duurzaam bouwen, zorgt Creative Solution Centre voor de binding met de stichting. Dit kan leiden tot het uitbrengen van een advies óf een uitvoering/implementatie.